Isäntäpäivystys tehdään 2 vrk:n jaksoissa 17.6. - 11.9.2024 välisenä aikana.

Isäntäpäivystysajankohta ja isäntävuorot ovat nähtävillä tällä sivulla myöhemmin .

Oman isäntävuoron varaus

Isäntäpäivystys on 2 vrk:n jaksoissa 17.6. -11.9.2024 välisenä aikana.

Yhdistyksen jäsenten yhdenvertaisuuden vuoksi isäntäpäivystysajankohta ja vuorot ovat nähtävillä kotisivuilla 1.10.2023 alkaen.

Oma isäntävuoro varataan vapaista vuoroista sähköpostitse puheenjohtajalta os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestinä p. 040 5934518, joka kirjaa varauksen kotisivulla olevaan kalenteriin. Varattua vuoroa ei voi siirtää ilman sopimista puheenjohtajan kanssa.

Jos isäntävuoroja vaihdetaan keskenään, tulee siitä ilmoittaa puheenjohtajalle. Lopullinen vastuu isäntävuorosta on hänellä, jonka kausi-/vuosisopimukseen isäntävuoro on kirjattu.

Isäntävuoron voi myös teettää toiselle kausipaikkalaiselle, mutta vastuu isäntävuorosta on hänellä, jonka kausi-/vuosipaikkasopimukseen isäntävuoro on kirjattu.   

Jos varattua vuoroa ei tee/hoida, tulee maksaa sopimusrikkomusmaksu 300 €. 

Isäntäpäivystysvuoron varauslista on nähtävillä myös Mellajärven tuvalla  1.10.2022 alkaen

Varatut vuorot näkyvät kalenterissa vain VARATTUNA vuorona merkinnällä ko ajankohtana. 

Vuorot varataan saapumisjärjestyksessä.

Pankkisiirtolomakkeet

Maksaessasi pankkisiirtolomakkeella mm. kaasu, sähkö voit laittaa pankkisiirtolomakkeen takaosan tuvan keittiössä ensiapukaapin alla olevaan postiloovaan.

Vapautus isäntävuorosta 

Tulee hakea kirjallisesti kausi-/vuosipaikkahakakemuksen yhteydessä,  kuukautta ennen hakemaansa kauden alkamisaikaa. Päätös annetaan kirjallisena  kausi-/vuosipaikan hyväksymislomakeen kanssa. Vapautuksen peruste selviytyminen alueella. Terveystietoja ei tule toimittaa.  Hakemuksen käsittelee puheenjohtaja, sihteeri ja varapuheenjohtaja yhdessä.

Lisäksi

Ennen isäntäpäivystyskauden alkamista 75 v täyttäneet auto-/vaunukunnat vapautetaan isäntävelvoitteesta, ehtona on lisäksi, että vaunu-/autokunta on ollut kausi-/vuosipaikalla vähintään yhden (1) kauden.

 

Sopimuskaudet:

Kesäkausi 1.5. - 30.9,  Talvikausi 1.10. - 30.4., Vuosipaikka 1.1.-31.12, 1.5. - 30.4. ja 1.10. - 30 9. 

Lisätietoja antaa pj. Rauha Niemelä puh. 040 593 4518 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Isäntäpäivystykset