Päärakennus

Tuvasta löytyvät alueen toimisto, kioski, yleiset oleskelutilat, keittiö sekä saniteetti- ja huoltotiloja.

Mellan tupa

Kioski

Kioskissa voit hoitaa ilmoittautumisen sekä varata ja maksaa palveluita. Kioskista voi ostaa makeisia, jäätelöä, virvoitusjuomia, pikkutavaraa kuten paristoja, pinssejä, hyttyskarkotteita jne. Palvelu on käytössä vain isäntäpäivystyksen aikana.

Yleiset oleskelutilat Tupa 

Vieraidemme käytössä on myös pieni "kirjasto" ja lapsille leikkinurkkaus. . 

Keittiö

Keittiössä voi valmistaa päivittäistä ruokaa sähköliedellä ja käyttää mikroaaltouunia sekä hoitaa astioiden tiskaukset. 

Saniteettitilat ja tilaussauna

Päärakennuksessa ovat wc:t naisille ja miehille, sekä inva-wc, pesutilat sekä sähkölämmitteinen tilaussauna. Käytössä myös maksullinen pyykinpesumahdollisuus.

Kemiallisen wc:n tyhjennyspiste

Kemiallisen wc:n tyhjennyspiste löytyy päärakennuksen päädystä.

Kaasupullojen vaihtopiste

Mahdollisuus vaihtaa kaasupullo. Ota yheyttä toimistoomme.  

Internet-yhteydet

Mellajärvi on Soneran 3G-verkon peittoalueella, sekä Elisan 3G-verkon reunamilla. DNA:lla ei ole alueella 3G-kuuluvuutta. 

Tiskikatos

Alueella on kesällä käytössä myös tiskikatos, jossa neljä pesuallasta, sekä kaksi sähkölevyä. Talvikaudella käytössä päärakennuksen keittiötilat.

Jätehuolto ja harmaavedet

Alueella on yksi jätekatos jossa lasi- ja metallinkeräys sekä sekajäteastiat. Harmaavesikaivoja on kaksi kappaletta, traktoritallin takana olevaan voi tehdä tyhjennyksen suoraan ajoneuvosta tai vaunusta. Irtosäiliöiden tyhjennyspiste on tuvan päädyssä.

Saunat

Rantasaunan voi lämmittää 1.5. -30.9.2024 joka päivä.   Omat vuorot naisille ja miehille.  Sähkölämmitteinen tilaussauna on päärakennuksessa.

Savusauna voidaan  lämmittää isäntäpäivystyksen aikana perjantaisin ja lauantaisin. Lämmityksen voi hoitaa vain lämmitykseen oikeutettu henkilö. 

Mellajärven savusauna järven rannalla

Grillikota, laavu, veneet, polkuvene ja SUP-laudat

Alueen grillikota ja järven rannalla oleva laavu sekä grillikodan lähellä oleva savustuspönttö ovat käytettävissä vapaasti. Kesäisin rannalla on myös onkilaituri ja vapaasti käytettävissä 3 venettä. Polkuveneen voi varata maksuttomasti isänniltä. SUP-laudat (2 kpl) varataan isänniltä, maksu 5 €/tunti/kpl.  

 

Grillikota

Uimaranta

Mellalla on oma hiekkapohjainen ja tasaisesti syvenevä uimaranta. Ranta on varustettu pelastusveneellä sekä -liinalla ja 180 cm syvyyden kohdalla on poiju.

 

 Uimaranta ja grillilaavu

Leikkikenttä

Alueella leikkikenttä lapsien leikeille. Alueella mm. keinu, kiipeilytelineitä sekä leikkimökki sekä mm. kaksi polkuautoa. Leikkikenttä ei ole käytössä talviaikana.

Leikkikenttä