Tiedote 23.12.2021

Pohjois-Suomen Aluehallintovirasto AVI on tehnyt 22.12.2021 päätöksen, missä ohjeistetaan muun muassa sulkemaan yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut tilat. Caravan-alueemme yhteiset tilat rinnastetaan edellä mainittuihin yleisiin tiloihin.

Tämän vuoksi Länsi-Pohjan yhdistyksen hallitus päätti nettikokouksessaan 23.-26.12.2021, että suljettuina pidetään 27.12.2021 alkaen seuraavat tilat toistaiseksi:

- Mellan tupa

- Uusi keittiö

- Sähkö- ja rantasauna

- Grillikatos

Käytössä on seuraavat tilat:

-Tuvan naisten- ja  miesten vessat, näissä suihkut sekä rantasaunan vessa

- Kemsantyhjennyshuone

- Sekä turvallisuussyistä tuvan keittiö, jossa on hätäpuhelin, lääkekaappi ja ensiapuvälineet.

Mellajärvi toimii omatoimialueena 27.6.2022 saakka. Joten emme voi taata tartuntatautilain pykälän 58 c yleisiä hygieniavaatimuksia, jotka koskevat tehostettua tilojen ja pintojen puhdistamista sekä mahdollisuutta käsien puhdistamiseen ja riittävän etäisyyden pitämiseen.

Jos tulet alueelle, niin tulethan vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta. Maskin käyttö suositeltavaa keittiössä

Päätös on voimassa  22.1.2022 saakka.

Kaikesta huolimatta yhdistyksen hallitus toivottaa kaikille Hyvää Uutta vuotta 2022